Aselsan'dan 1 Milyar 89 Milyon Liralık Sözleşme İmzalandı!
Aselsan ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında, radar tedarikine ilişkin 1 milyar 89 milyon lira ve 33,9 milyon dolarlık ilave sözleşme imzalandı.
Aselsan ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında, radar tedarikine ilişkin 1 milyar 89 milyon lira ve 33,9 milyon dolarlık ilave sözleşme imzalandı.
Aselsan'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasına göre, Savunma Sanayii Başkanlığı ile telsiz muhabere sistemi siparişine yönelik bir sözleşme değişikliği yapıldı.
Açıklamada, değişiklik ile birlikte ASELSAN'a toplam 1 milyar 89 milyon lira ve 33,9 milyon dolarlık ilave 'telsiz muhabere sistemi' siparişi verildiği bildirildi.
Teslimatların 2023-2026 döneminde gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, yeni iş ilişkisinin ortaklık faaliyetlerine etkisine ilişkin 'Şirketin cirosunu olumlu etkileyecektir.' değerlendirmesi yapıldı.
Haber Merkezi
Anahtar Kelimeler:
Aselsan
Savunma Sanayi Başkanlığı
radar
ekonomi haberleri
Niğde’de Arife Gününde Şehitliklere Anlamlı Ziyaret

Emirsultan Türbesi’ne Bayram Ziyareti: Sakal-ı Şerif’e Yoğun İlgi
Başkan Özdemir’den YHT Kamulaştırma Kararına Destek
Bigadiç’te Çocuklara Top Hediyesiyle Cami Sevinci
Adıyaman’da Bayram Güvenliği: 1.253 Personel Sahada Olacak
Gaziantep’te Ağ ile Avlanan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı
Mersin’de 32 Bin 767 Personel Bayram Boyunca Görev Başında Olacak
Kula Kaymakamı Altuntaş’tan Kurumlara Bayram Ziyareti
İzmir’de Traktör Kazası: 11 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
Manisa’da 4 Araçlı Zincirleme Kaza: 7 Yaralı
Cuma
11.3 ° / 6.4 °
Cumartesi
12.1 ° / 5.9 °
Pazar
12.1 ° / 6.3 °

