meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Assassin’s Creed Oyunları Ücretsiz Oldu!

Sevilen oyun süresi Assassin's Creed'den oyuncuları sevindirecek bir hamle geldi. Serinin 5 oyunu kısa süreliğine tüm platformlarda ücretsiz oluyor.

Assassin’s Creed Oyunları Ücretsiz Oldu!

Ubisoft, popüler oyun serisi Assassin’s Creed'in hayranları için heyecan verici bir fırsat sunuyor. 10-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek büyük etkinlik sayesinde beş farklı Assassin’s Creed oyunu ücretsiz olarak erişime açılacak.

HEM KONSOL HEM DE PC İÇİN ÜCRETSİZ OLACAK

Etkinlik kapsamında Assassin’s Creed serisinin sevilen yapımları hem konsol hem de Windows platformları için ücretsiz olarak oynanabilecek. Ubisoft, farklı platformlarda çeşitli oyun kombinasyonları sunacak. Örneğin Ubisoft Connect aracılığıyla Windows kullanıcıları Assassin’s Creed II, Brotherhood, Revelations ve Valhalla gibi oyunları oynama fırsatı bulacaklar. Epic Games Store üzerinden ise sadece Valhalla ücretsiz olarak sunulacak.

Xbox Live Gold üyeleri Xbox konsollarında beş oyunun tamamına erişim sağlayabilecekler. Tüm PlayStation kullanıcıları için Valhalla ücretsiz olacakken PlayStation Plus Extra üyeleri beş farklı Assassin’s Creed oyununu ücretsiz olarak elde edebilecekler.


1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı