Tarih: 19.07.2024 08:00

ATAKARMER'den Unutulmaz Buluşma: 30 Yıl Sonra Eski Günlere Geri Dönüş

Facebook Twitter Linked-in

Atatürk Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATAKARMER), Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türkoloji Bölümü mezunlarını mezuniyetlerinin 30. yılında ağırladı. Mezunlar, eski Edebiyat Fakültesi binasında toplanarak öğrencilik yıllarına geri döndü ve 6 numaralı derslikte duygusal anlar yaşadı.

30 Yıl Sonra Aynı Sıralarda

Eski sınıflarına yeniden giren mezunlar, 30 yıl sonra Atatürk Üniversitesi sıralarına dokunmanın ve geçmişi hatırlamanın mutluluğunu yaşadılar. Hocaları ve arkadaşlarıyla tekrar bir araya gelmenin heyecanını yaşayan mezunlar, eski günlerin huzurunu yeniden hissettiklerini belirttiler.

Duygusal Anlar ve Temsili Cübbe Giyme

Program, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilaver Düzgün ve Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Neslihan Kulözü'nün konuşmalarıyla başladı. 1994 yılı Türkoloji Bölümü mezunlarının yoklamasının alınması ve temsili olarak cübbe giyilmesiyle devam eden etkinlik, mezunlara unutulmaz anlar yaşattı.

ATAKARMER'in Yeni Nesil Vizyonu

Ziyaret kapsamında, Türkoloji Bölümü 1994 mezunları için hazırlanan hediyeleri takdim eden Prof. Dr. Neslihan Kulözü, Atatürk Üniversitesi mezunu olmanın bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Kulözü, "Bu buluşma kapsamında mezunlarımızın sahiplenme ve aidiyet duyguları için teşekkür ediyorum. Atatürk Üniversitesi mezunu olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, mezunlarımızın üniversitemizde buluşmasına verdiği desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür ederim" dedi.

Erzurum'un Tarihi ve Turistik Yerleri

Mezunlar, kampüs ziyaretinin ardından Erzurum'un tarihi ve turistik yerlerini gezerek ziyaretlerini tamamladılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —