Tarih: 29.08.2024 10:53

Atatürk Üniversitesi Rektörü Hacımüftüoğlu, Şehirle İşbirliği İçin Ziyaretleri Kabul Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, göreve başlamasının ardından gelen hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Erzurum’un önde gelen isimleri ve kurum temsilcileri, Hacımüftüoğlu’na tebriklerini iletirken, üniversite ile şehrin kalkınması ve gelişimi üzerine işbirliği fırsatlarını da değerlendirdi.

Ziyaretlerde, üniversitenin Erzurum’a olan katkılarının artacağına olan inanç dile getirilirken, Prof. Dr. Hacımüftüoğlu ziyaretçilerle memnuniyetini paylaştı. Hacımüftüoğlu, “Atatürk Üniversitesi olarak, bölgemizin ve ülkemizin gelişimi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. İş birliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirerek üniversitemizi ve şehrimizi hep birlikte daha ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaretler sırasında, şehrin eğitim, sağlık, spor, kültür ve sosyal alanlardaki kalkınması için yapılabilecek projeler ve ortak çalışmalar da gündeme geldi. Misafirler, Atatürk Üniversitesi’nin Erzurum’a sunduğu değerli katkıların devam edeceğine olan inançlarını vurgulayarak, Prof. Dr. Hacımüftüoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Hacımüftüoğlu, ziyaretlerin kendisine ve üniversite yönetimine güç kattığını belirterek, “Tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Atatürk Üniversitesinin kapıları her zaman sizlere açıktır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —