Tarih: 02.07.2023 10:49

Avrupa'da Arda Güler sesleri! Real Madrid teklifini yaptı!

Facebook Twitter Linked-in

18 yaşın milli oyuncu Arda Güler, bu sezon sergilediği üst düzey performans ile tüm dünyanın dikkatini çekti. AS Gazetesi’nin geçtiğimiz günlerde manşeta aldığı yazısı gibi adeta Avrupa liglerinde mücadele eden takımların birçoğu Arda Güler’e imza attırabilmek için rekabet içerisindeler. Fakat bu konuda ilk ciddi adımı atan takım Barcelona oldu.

İspanyol devinin yeni sportif direktörü Deco, göreve başlar başlamaz 18 yaşındaki yıldız için kolları sıvadı. Brezilya asıllı Portekizli futbol adamı önceki gece bu transferi bitirmek için Türkiye'ye geldi. Deco, Barcelona’nın teklifini Fenerbahçe’ye iletti.

TRANSFER YAKIN ZAMANDA AÇIKLANACAK

Buna göre Barcelona, serbest kalma bedeli 17.5 milyon euronun yerine 22 milyon euro vermeye hazır. Ancak bunun bir bölümünü şimdi verip, Arda’nın bu sezonu da sarı-lacivertlilerde geçirmesini önerdiler. Kalan bölüm ise genç yetenek Barcelona’da forma giymeye başladıktan sonra ödenecek. Başkan Joan Laporta da “Arda çok yetenekli bir oyuncu ve transferini bitirmeye çalışıyoruz. Bu transferi gelecek sezon için bitirmek istiyoruz” diyerek bu planı açıklamıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —