Tarih: 21.06.2023 10:34

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe Açıklaması!

Facebook Twitter Linked-in

Teknik direktör Aykut Kocaman, Sports Digitale'e açıklamalarda bulundu. Kocaman'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

ERSUN YANAL OLAYI

Ersun Yanal'ın görevine son verilmesine ilişkin konuşan Kocaman, 'Trabzonspor’la bir kupa maçı öncesi Ersun Yanal'ın görevine son verildi. Bunu deklare ettikten 3-5 gün sonra rica ederek kupa maçına çıkar mısın demek benim futbol hayatımda gördüğüm en saçma kararlardan bir tanesiydi.' ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER

Arda Güler'in yetenekli bir futbolcu olduğunu belirten Aykut Kocaman, 'Gelecek sene Arda Güler'in etrafına takım dizayn edilmesi gerekir diye düşünüyorum' sözlerini kullandı.

'BU DENKLEMİN İÇİNDE OLMADIM, OLMAYACAĞIM'

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin teknik direktör arayışına da değinerek 'Röportajımız, Fenerbahçe'nin teknik direktör aradığı bir döneme denk geldi. Ben bu denklemin içinde asla olmadım ve olmayacağım.' dedi.

Ali Koç'un verdiği karar hakkında konuşan Kocaman, 'Ali Koç'un, Aykut Kocaman'ı göndermek hataydı sözlerini samimi bulmuyorum. Bu 5 senede yüzlerce ismin adı geçti, bir tek benim adım geçmedi. Bir hata olarak görülüyorsa bunun düzeltilmesi lazımdı. Bu yüzden samimi bulmuyorum.' dedi.

'ELİMDE SİHİRLİ BİR DEĞNEK OLSA'

Futbolcular hakkında konuşan teknik adam, 'Elimde bir değnek olsa ilk yapacağım iş zihinsel yapıyı onarmak olur. Bu takıma alınan oyuncuların hiçbiri belirli bir seviyenin altında olamaz. Yanılma payı olabilir ama 2/10 olur bu oran. Esas problem verim almada olur' ifadelerini kullandı.

'KIRGINIM'

Kırgın olduğunu söyleyen Aykut Kocaman, '2017/18 sezonundan dolayı bir kırgınlığım var. Spesifik olarak taraftara değil ama genel olarak döneme ait kırgınlığım var' sözlerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —