Tarih: 09.08.2024 10:19

Aziziye Belediyesi’nden Yoğun Denetim ve Temizlik Seferberliği

Facebook Twitter Linked-in

Aziziye Belediyesi, ilçedeki temizlik ve denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye yetkilileri, tüm mahallelerde kapsamlı bir temizlik ve denetim seferberliği başlattıklarını duyurdu.

Belediye zabıta ekipleri, ilçedeki lokantalar ve tavuk döner satışı yapan işletmeleri tek tek denetliyor. Denetimlerin, hijyen standartlarını sağlamak ve vatandaşların sağlığını korumak amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Ayrıca, park ve bahçelerde, kaldırım ve sokaklarda geniş çaplı bir temizlik çalışması yürütülüyor. Aziziye Belediyesi ekipleri, ilçenin dört bir yanında temizlik ve ilaçlama işlemlerini 7/24 sürdürerek, çevre temizliğini ön planda tutuyor.

Aziziye Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Her mahalleyi, her sokağı, bahçeleri ve parkları uzman ekiplerimizle ilaçlıyoruz. Sahadayız, sokaktayız; Aziziye’nin dört bir yanında hizmetinizdeyiz” ifadelerine yer verildi.

Vatandaşlar, bu kapsamlı temizlik ve denetim çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek, belediyeye teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —