meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bakan Bak, Rize'de Coşkulu Bayramlaşma Programına Katılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, memleketi Rize'de düzenlenecek olan genel bayramlaşma programına katılmak üzere bugün şehre geldi. Bakan Bak, çeşitli programlar kapsamında Rize'de bulunacak ve vatandaşlarla bayram sevincini payl

Bakan Bak, Rize

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, memleketi Rize'de düzenlenecek olan genel bayramlaşma programına katılmak üzere bugün şehre geldi. Bakan Bak, çeşitli programlar kapsamında Rize'de bulunacak ve vatandaşlarla bayram sevincini paylaşacak.

Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek olan genel bayramlaşma programı, saat 13.00'te 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Bakan Bak, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayram sevincini paylaşacak. Programın ardından Bakan Bak, akşam saatlerinde Rize'den ayrılacak.

Bayramlaşma programı kapsamında Bakan Bak, çeşitli kurum ziyaretlerinde de bulunacak. Saat 14.30'da İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret edecek olan Bakan Bak, ardından saat 15.00'te Emniyet Teşkilatı ile Polis Sosyal Tesislerinde bayramlaşacak. Saat 15.30'da ise İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret edecek olan Bakan Bak, bayramlaşma programının son durağı olarak saat 16.00'da Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret edecek.

HABER: SELMAN KUTLU


1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor