Tarih: 11.05.2023 11:11

Bakan Karaismailoğlu'' Trabzon Çevre İllerine Güç Veren İl Olmaya Devam edecek'

Facebook Twitter Linked-in

Ulaştırma ve altyapı bakanı ve Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu bugün basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Vizyon projelerinden birinin daha paylaşılacağı toplantıda kürsüye çıkan isimlerden biri Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı ve Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu,

'Hızlı bir süreç devam ediyor. İnşallah bu güzellik seçim süreci kazasız belasız olacak. Daha güzel bir Trabzon daha güzel bir Türkiye için kürek çekeceğiz. 14 Mayıs seçimlerini Türkiye seçim tarihinin en büyük seçimidir. Karşımızda gayrimeşru bir ittifak var Türkiye düşmanlarının desteklediği. Trabzon'dan büyük bir güç istiyoruz. Türkiye'yi karıştırmaya aday olmuş bir ittifak var. Şehirdeki yaşantının kolaylaşması adına STK'larla bir araya geldik. Ortak aklı oluşturmuş durumdayız. İnşallah pazar günü alacağımız destekle güçlü bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Trabzon hızlanıyor dedik. Ulaşım ve lojistik de hızlanacak dedik. Trabzon'da üretimi artıracağız. Her alanda Trabzon'un yanında olacağız. Trabzon Çevre illere enerji veren bir İl olmaya devam edecek. Kanuni Bulvarının 28 kilometrelik yolun 18 kilometresinde açıkladık. Değirmendere'ye bağlanacak. Kamulaştırma çalışmaları devam ediyor.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —