meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Bakan Karaismailoğlu Trabzon'da Açıklamalarda Bulunuyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Ganita'da 14 Mayıs'ta yapılan 2023 Genel Seçimlerinin sonuçlarını ve...

18.05.2023 11:31:22 0
Bakan Karaismailoğlu Trabzon

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Ganita'da 14 Mayıs'ta yapılan 2023 Genel Seçimlerinin sonuçlarını ve...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Ganita'da 14 Mayıs'ta yapılan 2023 Genel Seçimlerinin sonuçlarını ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tura kalmasını değerlendirdi.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, 'Demokratik bir ş ölen havasında geçen 14 Mayıs seçimlerinde Elhamdülillah partimiz büyük bir zafer elde edilmiştir. Ancak seçim kanunun 50+1 olması nedeniyle başarımızı taçlandırmak için yeniden seçeceğiz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cumhurbaşkanımıza en çok oyu veren 5. İl Konumundayız. Biz şampiyon şehrin. Var mısınız bu seçim sonucunda da şampiyon olmaya, en büyük desteği vermeye. Biz şampiyon şehiriz. Burada da şampiyonluğa adayız.' dedi.

'Şehircilik değerleri siyasetin üzerindedir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, 'Ülke genelinde milyonlarca seçmenin demokratik yarışlarına ilgilenmesi ve neticelendirmesi çok büyük bir başarıdır. En yüksek düzeyde demokratik yarışın Türkiye'de gerçekleştiğini görürsünüz. Milletimize çok teşekkür ediyorum. Bizden önce bayrağı taşımış olan milletvekillerimize. Aday adaylarımıza, milletvekili seçilememiş can kardeşlerime hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Teşkilatımız gece gündüz sahadayız. Asıl emek onlarındır. Asıl tebrik onlara. Genel Merkezin özel bir teşekkürü olarak bunu alsınlar lütfen. Hepsine teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir gün geçirdik. CHP'nin teknolojik başarısızlıklar hariç. Milletimiz bunu görsün. Türk demokrasisi adına bakıyorum. Az önce söylediğim bir latife itibaren. Onlara da teşekkür ediyorum. Centilmence bir yarış oldu. Bu centilmenlikten asla vazgeçmemek gerekir. Kibarlık, medeniyet, Şehircilik değerleri siyasetin üzerindedir. Saygı ve sevgiyi asla aşmamalıdır. Biz insan olma özelliklerimizden asla vazgeçmemeliyiz. Hepinizin oylarını Cumhurbaşkanımıza bekliyorum.' şeklinde konuştu.

'MASA TAKIMI SANDIKTAN HEZİMETLE ÇIKINCA NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu ise, ' Gururla ve sevinçle belirtmek istiyorum ki Trabzon'umuz Cumhurbaşkanımız Erdoğan dedi ve AK Parti'yi seçti. Halkımız 'Durmak yok istikrara gelişmeye devam' demiştir. Bu destek için sizlere teşekkür ediyorum. Trabzonlu vatanseverdir. Trabzonlu her zaman oylara sandığa vatanına sahip çıkmıştır. Ciddi bir katılımla sandığa gitti vatan ve millet sevgisi nedir gösterdi. Trabzon Karadeniz'in lokomotif yıldızı olacaktır. Trabzon ve Türkiye için yeniden güzel bir dönem başlayacak. Trabzon'dan Cumhurbaşkanımıza rekor bir destek vereceğiz. Depremzede kardeşlerimize hakaret edenlere en büyük dersi vereceğiz. Milletimizle 21 yıldır tek yüreğiz. Milletin acısı acımız sevinci sevincimizdir. Bizim içim halka hizmet Hakk'a hizmettir. Onların milletle olması milletin derdine derman olması mümkün değil. Ülkemizi batının oyuncağı yapmaktan çekinmiyorlar. Halkımız suyu getireni de testiyi kıranı da çok iyi bilmektedir. Eserlerimizi bir bir milletimize sunacağız. Hem Trabzon hem ülkemiz için çok büyük planlamalarımız var. Ülkemizin dört bir yanında hizmet fırtınası estirdik. Yeni ipek yolu ola AK kalkınma yolu için de çalışmalara başladık. Kalkınma yolu Türkiye'yi Trabzon'dan Fas'a bağlayacak. Kafkaslara bağlantı kuruyoruz. Bu heyecanla hafif raylı sisteme de başlayacağız. Havalimanına da başlayacağız. Samsun Sarp Hızlı Tren hattına da başlayacağız. 2002 Türkiye Esi ile kıyaslanmayacak bir duruma geldik. Çağ atlatan projeler yaptık. Sizlerle birlikte Trabzon'u daha ileriye taşıyacağız. Trabzon'u marka kent cazibe merkezi yapacağız. Bu seçimin galibi Trabzon'dur Türkiye'dir milletimizdir. Ayasofya'yı yeniden özgür kılanlar kazandı. 14 Mayıs'ta Kandil'den Pensilvanya'dan talimat alanlar kaybetti. İkin turda sesimiz daha da gür çıkacak. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak. Masa takımı sandıktan hezimete çıkınca ne yapacağını şaşırdı. Bakalım daha ne maske takıp milletimizin huzuruna çıkacaklar. Zafere giden yolda en büyük rakibimiz rehaveti. İnşallah ikinci yarıyı da açık ara zaferle kazanacağız. Daha çok ter döneceğiz. Zaferimiz 28 Mayıs'ta bir ke daha ilan edeceğiz. Milletimi Recep Tayyip Erdoğan diyecektir. Yüzlerine sandık sonuçlarını çarpacağız. Biz biz bizi bilemezsiniz içimize terör örgütlerini sokamazsınız. Çünkü biz Trabzon'uz çünkü biz Türkiye'yiz milletimiz başladığı işi sandıkta bitirecektir. Küresel emperyalistler de sandığa gömülecektir. 28 Mayıs'ta durmak yok yola devam diyoruz herkes sandığa diyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.' ifadelerini kullandı.

KAYNAK:AA

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Trabzon AK Parti CHP Erdoğan

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

25.1° / 21.1°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday