Bakan Karaismailoğlu,Beşikdüzü İMKB Ortaokulu’nda Sandık Başına Gitti!!

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Beşikdüzü İMKB Ortaokulu’nda sandık başına gitti.

Bakan Karaismailoğlu,Beşikdüzü İMKB Ortaokulu’nda Sandık Başına Gitti!!

 

Trabzon’da milletvekili adayları sandık başlarına giderek oylarını kullanıyor. AK Parti Trabzon Milletvekili ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Beşikdüzü İMKB Ortaokulu’nda sandık başına gitti. 

BAKAN ADİL KARAİSMAİLOĞLU'NDAN OY SONRASI AÇIKLAMA

Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Bakan Karaismailoğlu, “Sandıklar demokrasinin vazgeçilmezi. Milletimiz ya çalışmaları takdir edecek ya da ders verecek. Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum. Sözün bittiği yerdeyiz. Ülkemiz için Trabzon için inşallah hayırlı bir sonuç çıkar. Bundan sonra artık memleketimiz için neler yapabiliriz, sahadan söylediklerimizi icraata geçirme vakti. Çok yoğun bir tempolu seçim dönemi geçirdik. Bu yoğun tempo devam edecek. Bundan sonra icraatlar ve memleketimizin hayatını kolaylaştıracak işlerde, vatanımızın milletimizin selameti doğrultusunda  devam edeceğiz' dedi.

Seçime katılım ile ilgili gelen bir soru üzerine cevap veren Karaismailoğlu; ' Katılım çok yoğun. Bu da milletimizin demokrasiye sahip çıkması ve düşüncelere ve değerlere sahip çıkmasının bir göstergesi. Tabi sandık demokrasilerin vazgeçilmezi. Yapılan işlerin takdir edilmesi veya ders verilmesi için milletimiz için bir fırsat' dedi.

 

 


1

Rize'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 44 kişi yakalandı

2

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Başarılı Görev Takibi ve Özverili Çalışmalarıyla Öne Çıkan Personeline Teşekkür Etti

3

Dünya şampiyonları alkışlarla karşılandı

4

Trabzonlu Berfin Kara, Ankara'da Gerçekleşen Eskrim U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye İkincisi Oldu

5

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Belediye Başkanı Bilgehan Erdem'i Ziyaret Etti