Tarih: 09.12.2023 13:18

Bandırmaspor Kocaelispor maçı canlı nereden izlenir? Bandırmaspor Kocaelispor maçı ne zaman?

Facebook Twitter Linked-in

Bandırmaspor Kocaelispor maçı için nefesler tutulmuş durumda. Trendyol 1. Lig maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Bandırmaspor Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Bandırmaspor Kocaelispor'un maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Bandırmaspor Kocaelispor maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Trendyol 1. Lig heyecanı devam ediyor...

BANDIRMASPOR KOCAELİSPOR MAÇI

Bandırmaspor Kocaelispor maçı saat 13:30'da TRT Spor, beIN Sports Tod TV veya Bein Sports Max 1 kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Bandırmaspor Kocaelispor maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

BANDIRMASPOR KOCAELİSPOR MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında yarın Bandırmaspor sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak. Mücadele TRT SPOR'dan ekranlara gelecek. 

Trendyol 1. Lig'de heyecan sürüyor

Süper Lig yolunda heyecanlı mücadelelerin yaşandığı ligde, 15'inci hafta maçları oynanacak. Haftanın zirveyi yakından ilgilendiren maçında Teksüt Bandırma Spor, Kocaelispor'u konuk edecek.

Bandırma 17 Eylül Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Ömer Faruk Turtay yönetecek.  Bu maç öncesinde 4. sıradaki Bandırmaspor'un 26, ikinci Kocaelispor'un ise 29 puanı bulunuyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —