Tarih: 22.08.2023 10:16

Bankalarda 0.60 Faiz Destekli Kredi Müjdesi: 120 Ay Devlet Destekli Vade İmkanı

Facebook Twitter Linked-in

Kentsel dönüşüm kredi faizleri ne kadar, kentsel dönüşüm kredisi ne kadar. Bankalar tarafından 0.60 faiz destekli krediler sunulmaya başlandı. Bu krediler, ilk kez ev alacaklara ve mevcut evini değiştirmek isteyenlere sunuluyor. Krediler, 120 ay vadeli olarak veriliyor ve devlet tarafından faiz desteği sağlanıyor.

Kredi almak için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, kredi notunun 1200 ve üzerinde olması, gelir belgesi sunmak, konut kredisi sigortası yaptırmak gerekiyor.  Kredi başvurusu, bankaların internet siteleri veya şubelerinden yapılabiliyor. Başvurular, kısa sürede sonuçlandırılıyor.

Kredi faiz oranları, bankalara göre değişiyor. Ancak, genel olarak faiz oranları, piyasadaki diğer kredilerden daha düşük oluyor. 0.60 faiz destekli krediler, ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Bu krediler, daha uygun şartlarda ev sahibi olma imkanı sağlıyor.

KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUT KREDİSİ VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

1- AKBANK T.A.Ş.

2- ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.

3-ALTERNATİF BANK A.Ş.

4-DENİZBANK A.Ş.

5-QNB FİNANSBANK A.Ş.

6-TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş.

7-TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş.

8-ING BANK A.Ş.

9-KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.

10-TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş.

11-TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASI A.Ş.

12-TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI A.Ş.

13-TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

14-ŞEKERBANK T.A.Ş.

15-TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O

16-YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş.

17-T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

18-ZİRAAT KATILIM BANKASI A.Ş.

19- VAKIF KATILIM BANKASI A.Ş.

KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUT KREDİSİ NEDİR, KİMLERE VERİLİR?

Bankalar tarafından verilen 0.60 faiz destekli krediler ilk kez ev alacaklara ve mevcut evini değiştirmek isteyenlere sunuluyor. Krediler, 120 ay vadeli olarak veriliyor. Devlet tarafından faiz desteği sağlanıyor.

Kredi almak için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, kredi notunun 1200 ve üzerinde olması gelir belgesi sunmak ve konut kredisi sigortası yaptırma şartlarını sağlamak gerekiyor. 

Kredi başvurusu, bankaların internet siteleri veya şubelerinden yapılabiliyor. Başvurular, kısa sürede sonuçlandırılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —