Tarih: 25.09.2023 12:23

Başarılı Sporcularımız Belediye Başkanı Pekmezci'yi Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Kemer sahibi olan genç sporcular, bu önemli anlarını Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ile paylaşmak için belediye makamına ziyarette bulundular.

Başarılı sporcuların ziyaretinde, Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Başkanı Esmani Kaban, Yönetim Kurulu Üyesi Benal Akburak ve antrenör Bekir Paşaoğlu da hazır bulundu.

Belediye Başkanı Pekmezci, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, genç sporcuları tebrik etti. Pekmezci, şunları söyledi: "Bayburt Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Bedirhan Akburak ve Zekeriya Akarsu'nun Boks Ligi Kemer Müsabakası'nda gösterdikleri başarıdan gurur duyuyoruz. Bundan sonra da kendilerine destek olmaktan mutluluk duyacağız ve başarılarının devamını diliyoruz."

Belediye Başkanı, kendi gençlik yıllarında boks sporuyla uğraştığını hatırlatarak, genç sporculara önemli tavsiyelerde bulundu. Pekmezci, "Spor, spor amacıyla yapılması halinde bir anlam ifade eder. Sizden sonraki gençlere en güzel şekilde örnek olun" dedi.

Ziyaret sonrası, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, başarılı sporculara altın hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Başkanı Esmani Kaban ve beraberindekiler ise, genç sporcuların bundan sonra 3 ayda bir kemer koruma maçlarına çıkacaklarını ve ilk müsabakanın Ekim ayında Sakarya ilinde gerçekleşeceğini duyurdular. Ayrıca, 2024 yılı başlarında şehirlerinde Belediye Başkanı himayesinde benzer müsabakaların yapılacağını belirttiler.

Bu özel ziyaret, Bayburt Belediyesi'nin genç sporculara olan desteğini ve sporun toplum içindeki önemini bir kez daha vurgulamış oldu. Başarılı sporcular Bedirhan Akburak ve Zekeriya Akarsu, kendi şehirlerindeki başarılarıyla gurur kaynağı olmaya devam edecekler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —