Tarih: 22.08.2024 10:38

Başarıya Ulaşan Görme Engelliler Futsal Takımı Erzurum Valisi Çiftçi Tarafından Kabul Edildi

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Futsal B2/B3 2. Lig müsabakalarında 22 takım arasında ikinci olarak birinci lige yükselme başarısı gösteren Erzurum'un Palandöken Görme Engelliler Spor Kulübü'nü kabul etti.

Ziyarette Görme Engelliler Federasyonu As Başkanı Alper Tanyeli ve Palandöken Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Canan Şimşek de yer aldı. Vali Çiftçi, sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, Erzurum'un spor alanındaki başarısının önemini vurguladı.

Erzurum Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Görme Engelliler Futsal B2/B3 2. Lig'de büyük bir başarı göstererek birinci lige yükselen sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Sporun ve sporcuların destekçisi olmaya devam edeceğiz" denildi.

Ziyarette sporcuların ve yöneticilerin mutluluğu gözlerden kaçmazken, Valilik bu tür başarıların Erzurum'un spor alanındaki vizyonunu güçlendirdiğini ve engelli bireylerin spor yoluyla toplumsal hayata daha aktif bir şekilde katıldıklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —