Tarih: 14.06.2023 12:55

BAŞKAN GÜLER, ‘’GÖNÜLDEN GÖZE RESİM SERGİSİ’’ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Eylül Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından hazırlanan ‘’Gönülden Göze Resim Sergisi’’nin açılışını gerçekleştirdi.
Altınordu ilçesi Sırrıpaşa Caddesi’nde gerçekleştirilen açılışa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, öğretmen, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sırrıpaşa Caddesinde açılışı yapılan sergiyi gezen Başkan Güler, öğrenciler, öğretmenler ve velilerle sohbet ederek yapılan resimlerle ilgili bilgi aldı.
BAŞKAN GÜLER: “EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Sergi sonrası açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, “Sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Güler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Ordu’nun en özel okullarından bir tanesi olan 19 Eylül Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışını gerçekleştirdik. Ordu’nun en özel okullarından biri olan bu okul benim için de çok özel. Büyükşehir olarak sanatın her alanında desteğimiz var. Dün olduğu gibi bu desteğimiz devam edecek. Bugün yapılan çalışmalar oldukça başarılı çalışmalar. Emeği geçen herkesi kutluyorum.”

HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —