Tarih: 15.05.2023 14:05

Başkan Turgut, Takımın Hedefine Odaklandıklarını Vurguladı

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Turgut, önemli bir mücadeleye çıkacaklarını ifade ederek, 'Göztepe deplasmanında çok güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Onlar play-off potasındaki yerlerini sağlamlaştırmak için savaşacaklar, ancak biz ise son haftayı beklemeden hedefimize ulaşmak istiyoruz. Göztepe'yi yenerek yeniden Süper Lig'e dönmenin mutluluğunu yaşamak istiyoruz.' dedi.

Teknik heyet, futbolcular ve taraftarların bugüne kadar ellerinden geleni yaptığını belirten Turgut, sözlerine şöyle devam etti:

'Göztepe maçında da hepimiz görevimizin bilincindeyiz. Hem sahada hem tribünde centilmence en iyi mücadeleyi sergileyeceğimize inancım tam. Taraftarlarımızdan, maç boyunca oyuncu kardeşlerimize tam destek vermelerini diliyorum. Sonuç ne olursa olsun takımlarını alkışlamalarını rica ediyorum. İlk hedefimiz Göztepe maçını kazanarak işi bitirmek ve Altınordu maçında son haftada Süper Lig kutlaması yapmak. Ancak başaramasak bile son hafta yine elimizde olan bir şansımız olacak.'

Çaykur Rizespor, uzun bir aranın ardından Süper Lig'e geri dönmek için büyük bir motivasyonla Göztepe karşısına çıkacak. Başkan İbrahim Turgut, takımın hedefine odaklandıklarını ve tüm bileşenlerin bu hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarına inandığını vurguladı. Rize ekibi, Göztepe maçında taraftar desteğini arkasına alarak galibiyet arayışında olacak ve Süper Lig'e yükselme heyecanını yaşamak için sahada mücadele edecek.

HABER: SELMAN KUTLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —