Tarih: 29.07.2024 10:44

Başkan Adem Çelebi ve Kaymakam Mustafa Çelik'ten Gökçedere Mahallesi'ne Önemli Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, hafta sonu Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik ile birlikte Gökçedere Mahallesi ve Uzunoluk Mesire Alanı’nı ziyaret etti. Ziyaretin amacı, mahalledeki genel ihtiyaç ve talepleri yerinde incelemek ve Uzunoluk Mesire Alanı’nın mevcut durumunu değerlendirmekti.

Ziyaret sırasında, Gökçedere Mahallesi'nin çeşitli ihtiyaçları ve talepleri üzerinde duruldu. Başkan Çelebi ve Kaymakam Çelik, mahalle sakinleriyle birebir görüşerek onların görüş ve önerilerini dinledi. Bu kapsamda, mesire alanının daha iyi bir duruma getirilmesi için gerekli tespitlerde bulunuldu.

Başkan Çelebi, “Mahallemizdeki ihtiyaçları yerinde görmek ve vatandaşlarımızla doğrudan iletişim kurmak bizim için çok önemli. Uzunoluk Mesire Alanı’nın daha güzel bir hale gelmesi için yapılacak çalışmalarla ilgili tespitlerimizi yaptık. Bu alanın, halkımızın sosyal ve kültürel etkinlikleri için daha uygun hale getirilmesi amacıyla gerekli adımları atacağız,” dedi.

Oltu Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ziyaretin ardından gerçekleştirilecek çalışmalara dair bilgiler paylaşıldı. Başkan Çelebi ve Kaymakam Çelik’in mahalle ziyaretleri, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —