Tarih: 06.08.2024 09:22

Başkan Bilgehan Erdem’den Esnafa Müjde: Pazar Yeri Mescit ve Tuvaletleri Yenilendi

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Belediyesi, Çarşı Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan pazar yerindeki mescit ve tuvaletlerin bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayarak, pazarcı esnafına anahtarlarını teslim etti.

Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, bakım ve onarım çalışmalarının ardından gerçekleşen teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Artvin’in ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözümler üretmeye devam ediyoruz" dedi. Erdem, pazarcı esnafının daha konforlu ve hijyenik bir ortamda hizmet verebilmesi için bu tür çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Artvin Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, mescit ve tuvaletlerin yenilenmesinin, pazarcı esnafının yanı sıra pazara alışverişe gelen vatandaşların da kullanımına sunulduğu belirtildi. Açıklamada, bu tür yenileme çalışmalarının Artvin’in farklı bölgelerinde de devam edeceği bildirildi.

Pazarcı esnafı, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Bilgehan Erdem ve ekibine teşekkür etti. Esnaf, daha modern ve temiz bir ortamda hizmet verecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Artvin Belediyesi’nin hızlı ve etkin çözümlerle vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Bilgehan Erdem’in öncülüğünde gerçekleştirilen bu çalışmalar, şehir genelinde büyük takdir topluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —