Tarih: 04.08.2024 16:44

BAŞKAN EKİM ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Trabzon Milletvekili Mustafa Şen ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz ile birlikte Akçaabat Orta Cadde esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Genel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık sık hemşehrileriyle ve Akçaabat esnafıyla bir araya gelip hasbihal eden Başkan Ekim, esnafın istek ve taleplerini dinledi.

Akçaabat’ın marka şehir olması için birçok çalışmaya imza atan Başkan Ekim, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde ortak aklın ve güç birliğinin önemine vurgu yaptı.

Akçaabat’ın ancak birlik, beraberlik ve dirlik içerisinde ortak akılın üstünlüğü ile daha da geliştirileceğinin, dışardan bakanların gıpta ettiği içerisinde yaşayanların ise huzur içerisinde olduğu bir şehir haline getirilebileceğinin önemine değinen Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat’ımız tarihten kültüre ve sanata, spordan doğal güzelliklere, yeşilden maviye varıncaya kadar her şeyiyle dopdolu bir kenttir. Biz, şehrimizin kıymetini ve avantajlarını biliyor; bu avantajlar doğrultusunda şehrimizi günden güne geliştirmeye ve ününe ün katmaya gayret ediyoruz. Bütün bunları yaparken hemşehrilerimizin fikirlerine ve görüşlerine büyük önem veriyoruz. Her zaman dediğimiz gibi akıl akıldan üstündür; ortak akıl her şeyden üstündür. Fikir alışverişi yaparak hasbihal ederek şehrimizi birlikte daha da geliştirerek geleceğe taşıyacağız. Bugün burada İlçe Teşkilatımızla birlikte organize ettiğimiz kahvaltı programında da esnafımızla istişare ettik. Bizleri katılımları ile onurlandıran ve Akçaabatımıza yapılan yatırımlarda her daim yanımızda olan, hemşehrimiz AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Trabzon Milletvikilimiz Mustafa Şen’e özellikle şükranlarımı sunuyorum. Şehrimizde birçok projeye imza attık; bir çok projeye hayat verdik; halkımızın hizmetine sunduk. Akçaabat’ımız için elbette yapacaklarımız bunlarla sınırlı değil. Yapacak daha çok işimiz var. Takip ettiğimiz işlerimiz var. Hemşehrilerime söz verdiğimiz gibi tüm ekibimizle birlikte sözümüzü tutacağız. Tüm gayretimiz Akçaabat için, hemşehrilerimiz içindir. Milletimizin gücü ve desteği en büyük yardımcımızdır.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —