Tarih: 26.07.2024 13:42

Başkan Ekim, Hemşehrileriyle Bir Arada: "Akçaabat Sevdası Bitmez"

Facebook Twitter Linked-in

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket eden Başkan Ekim, Yaylacık Mahallesi esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla dostane sohbetler gerçekleştirdi.

Başkan Ekim, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “İlçemizin dört bir tarafında büyük küçük tüm hemşehrilerimizin gönüllerine dokunmaya gayret ediyoruz. Her kesimden vatandaşlarımızı dinliyoruz. Halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevine layık görüldüğümüz günden itibaren Akçaabat için Akçaabatlılar için hiç durmadan çalışıyoruz. Şehrimizin yararına olan her şeyin peşinden var gücümüzle koşuyoruz. Her zaman daha ileriye, daha güzele ulaşmak için durmadan çalışıyoruz. Biz, Akçaabat için varız; Akçaabatlılarla varız. Gönlümüzde Akçaabat sevdası var. Bu sevda bitmez; bu sevda tükenmez. Hemşehrilerimizden aldığımız güçle, her gün daha da güçlenen azmimizle yola devam ediyoruz.” dedi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ KAPSAMINDA HALKIMIZLA YAN YANA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Belediye Başkanı Ekim, gönül belediyeciliği kapsamında insan odaklı hizmet üretmenin en büyük hedeflerinden biri olduğunun altını çizdi. “Günün her saatinde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Hep birlikte el ele vererek şehrimizi markalaştıracağız. Belediyecilik sadece şehri imar etmek değil, aynı zamanda vatandaşın gönlüne girebilecek işlere de imza atmaktır. Dokunmadık; ulaşmadık hiç kimse kalmayana dek ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Bizi bu göreve layık gören halkımızla birlikte hizmet aşkıyla, azim ve kararlılıkla çalışacağız. Şehrimizle ilgili sorunları ve yapılması gerekenleri birlikte belirleyip birlikte çözeceğiz. Hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Her zaman daima ileriyi hedefleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN EKİM TAKDİR TOPLUYOR

Yoğun iş programına rağmen Akçaabat’ı ve Akçaabatlıları ihmal etmemeye özen gösteren Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, halkla iç içe, samimi, alçakgönüllü, güler yüzlü ve çözüm odaklı bir ilişki oluşturması sebebiyle vatandaşlardan takdir topluyor. Tüm Akçaabat’ın gönlüne samimiyeti ve insan odaklı hizmetleriyle taht kurmayı başaran Başkan Ekim, vatandaşlarla yapılan bu buluşmaları devam ettireceğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —