Tarih: 10.09.2024 10:36

Başkan Erdem, Sakıp Sabancı Sokak'taki Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Orta Mahalle Sakıp Sabancı Sokak'taki yol çalışmalarını yerinde inceledi. Yoğun yağışlar nedeniyle çöken iki büyük yol altı duvarının yeniden inşası, belediye ekiplerinin özverili çalışmalarıyla tamamlandı.

Çalışmalar, 40 m³ ve 100 m³ büyüklüğündeki duvarların restore edilmesi için gerçekleştirildi. Ağır tonajlı araçların giremediği alanda, küçük ekskavatörler ve el işçiliği kullanılarak yürütülen çalışmalar, tam 10 gün sürdü.

Başkan Erdem, çalışmalarda emeği geçen belediye ekiplerine teşekkür ederek, halkın güvenliğinin ve şehir altyapısının korunmasının kendileri için öncelikli hedef olduğunu vurguladı. Erdem, “Bu tür zorlu koşullarda bile altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehirdeki her bir vatandaşımızın güvenliğini ön planda tutarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

T.C. Artvin Belediye Başkanlığı, şehirdeki altyapı çalışmalarını kesintisiz sürdürmeye ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerini devam ettirmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —