Tarih: 25.08.2024 10:26

Başkan Genç, Geleneksel Doğa Kampında Öğrencilerle Eğitici Aktiviteler Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa kampında çocuklarla bir araya geldi. Mersin Üzümlü Piknik Alanı'nda 10 Temmuz’da başlayan kamp, bu yıl 326 çocuğu ağırladı.

Genç, kampta çocuklarla birlikte çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi ve yaz tatilinin öğrenciler için hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunması hedefini vurguladı. "Öğrencilerimizin yaz tatilini güzel değerlendirmeleri adına onları doğayla buluştururken, aynı zamanda bağımsız hareket etme kabiliyetlerini geliştiriyoruz" diyen Başkan Genç, kampın sosyal becerileri artırmanın yanı sıra dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirdiğini belirtti.

Kampın eğitim ve öğretici unsurlar içerdiğini ifade eden Genç, "Bu kamp sadece bir doğa etkinliği değil; ailelerle, anne ve çocuklarla, baba ve çocuklarla keyifli ve öğretici bir zaman dilimi sunuyor. 326 kardeşimizi bu kampımızda misafir ettik" şeklinde konuştu.

Kampın önemini vurgulayan Genç, “Kampımızın çocukların eğlenme ve öğrenmeleri açısından büyük bir değer taşıdığını düşünüyoruz. İtfaiye Dairemiz, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairemiz gibi birçok birimimizi dahil ederek kampı gerçekleştiriyoruz ve acil durumlarda müdahale etme yeteneğimizi ortaya koyuyoruz” dedi.

Başkan Genç, doğa kampının 9’uncusunun düzenlendiğini ve 4 Eylül’de sona ereceğini belirterek, kampın geleneksel olarak sürdürüleceğini duyurdu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —