Tarih: 26.07.2024 15:26

Başkan Genç: “Yomra’nın Yanında Olacağız”

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçe ziyaretleri kapsamında Yomra’yı ziyaret ederek, yerel yöneticiler ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Genç, Yomra’nın taleplerini öncelikli olarak değerlendireceklerini ve ilçe sorunlarına çözüm üretmek için koordinasyonu en iyi şekilde sağlayacaklarını belirtti.

Ziyaret programında, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Ufuk Yiğit, mahalle başkanları ve MHP İlçe Başkanı Osman Salih Dilaveroğlu ile Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'la görüşen Başkan Genç, mahalle muhtarlarıyla da bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, ilçe sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, teşkilatların önemini vurguladı. Başkan Genç, “Teşkilatlarımız bizim için çok önemli. Bu işler teşkilatla başlar ve teşkilatla yürür. Yomra’mız, Trabzon’un son yıllarda en çok gelişen ilçesi. Hep birlikte yeni dönemin stratejisini iyi belirleyeceğiz. Karamsarlığa kapılmayın, güçlü bir büyükşehir belediye başkanlığımız var. Türkiye’de birinci şehir olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğimiz sözü yerine getirdik” dedi.

Başkan Genç, Yomra ile ilgili bir yol haritası oluşturacaklarını ve siyasetin dinamik bir süreç olduğunu ifade ederek, “Yomra teşkilatımızla, büyükşehir belediyemizle, meclis üyelerimizle, koordinatörümüzle bir araya gelip bir yol haritası çizeceğiz. İstişare yapacağız, daha çok çalışacağız. Yol ve su sorunlarını çözeceğiz. Doğal gaz ve sahil düzenlemeleri konusunu ele alacağız. Bu sözleri hep birlikte yerine getireceğiz. Büyükşehir olarak Yomra'nın yanında olacağız” şeklinde konuştu.

Muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda, muhtarların altyapı konusundaki taleplerine de değinen Başkan Genç, “Muhtarlarımız bizim en önemli mesai arkadaşlarımız. Hepinize teşekkür ediyorum. Birlikte güzel bir hizmet yolculuğu ortaya koyacağız. Yomra’mızın 25 mahallesiyle ilgileneceğiz. Yapılan her hizmet Yomra’nındır” ifadelerini kullandı.

Yomra İlçe Başkanı Ufuk Yiğit, Başkan Genç’e görevinde başarılar dileyerek, Yomra’nın beklentileriyle ilgili bilgi verdi. Yiğit, “Köylerimizde beton, asfalt ve duvar eksiklerimiz var. Sizin öncülüğünüzde sorunlar çözülecek. Yomra olarak her zaman yanınızda olacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —