Tarih: 13.10.2024 12:46

Başkan Genç’ten Büyük Hedef: TEKNOFEST Trabzon’da Düzenlensin

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TEKNOFEST 2024 Hava Savunma Sistemleri Yarışması’nda birinci olan Hangar Takımı’nı makamında ağırladı. Genç, gençlerin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, büyük bir teknoloji etkinliği olan TEKNOFEST’in Trabzon’da yapılması için çalışmalara başlayacaklarını açıkladı.

Hangar Takımı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Ziyarete İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uyar ve diğer yetkililer de katıldı. Takım üyeleri Mevlüt Sefa Öztürk, Melih Şafak, Furkan Musab Aybek ve Ahmet Hakan Çaka, Başkan Genç ile gelecek planları ve başarı hikayelerini paylaştı. Genç, gençlerin elde ettiği başarıyı tebrik ederek, “Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu başarıların devamlı hale gelmesi için gereken her türlü desteği vereceğiz” dedi.

TEKNOFEST Trabzon’da mı Olacak?

Başkan Genç, TEKNOFEST’in Trabzon’da yapılması konusundaki isteğini dile getirerek, “Selçuk Bayraktar’ı ziyaret edip bu konuyu görüşeceğiz. Bu, büyük bir organizasyon ve Trabzon’un ana merkez olarak yer almasını istiyoruz. Hava savunma sistemleri artık Türkiye için çok önemli bir alan haline geldi. Trabzon’un da bu alanda öncü şehirlerden biri olması için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıl Samsun’da gerçekleştirilen TEKNOFEST’in ardından, Trabzon’da birkaç küçük yarışma düzenlendiğini hatırlatan Başkan Genç, ana etkinliğin de Trabzon’da yapılması için adımlar atacaklarını belirtti. Genç, gençlere her zaman destek olacaklarının altını çizerek, “Siz yeter ki başarılarınızı sürdürün, biz arkanızdayız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —