Tarih: 14.09.2024 09:52

Başkan Genç’ten Kandil Mesajı: “Mazlum Kardeşlerimizi Dualarımızda Unutmayalım”

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) dünyaya teşrifinin yıl dönümü olarak idrak edilecek Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Genç, “Mevlid Kandili’nin mübarek olmasını diliyorum. Bu özel günde, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için düzenleyeceğimiz mevlid programına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Mevlid Kandili dolayısıyla yarın saat 13.00'te İskenderpaşa Camii’nde mevlid programı düzenleyecek. Programın ardından vatandaşlara helva ikramında bulunulacak. Başkan Genç, yaptığı açıklamada, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliğe katılmaya çağırarak, Mevlid Kandili'nin huzur ve birlikteliği pekiştirmek için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Başkan Genç, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in dünyaya teşrifi dolayısıyla idrak edeceğimiz Mevlid Kandili’nin mübarek olmasını diliyorum. Bu huzuru birlikte yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Amacımız, bu özel günde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek. Peygamber Efendimiz’in bizlere bıraktığı mirasa sıkı sıkı tutunalım. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ve sünneti bizlere her daim rehber olacaktır. Peygamber Efendimiz’in mesajları evrensel niteliktedir ve bugün çok daha büyük önem taşımaktadır. Dualarımızda mazlum kardeşlerimizi unutmayalım. Filistin’de ve dünyanın dört bir yanında zulüm altında olan kardeşlerimiz için dua edelim” şeklinde konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği Mevlid Kandili programına tüm Trabzonluları ve İslam alemini davet eden Başkan Genç, Mevlid Kandili'ni en içten dilekleriyle kutladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —