Tarih: 04.09.2023 16:14

Başkan Kurdoğlu, Zabıta Görevlilerinin Gününü Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Zabıta Haftası'na özel ziyaret gerçekleştiren Başkan Kurdoğlu, zabıta ekiplerinin önemli görevlerini yerine getirmelerini ve toplum düzenini sağlamadaki katkılarını takdirle karşıladı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Zabıta Haftası dolayısıyla Arhavi Belediyesi Zabıta merkezine ziyaret gerçekleştirdi. Zabıta Müdürü Turgay Lakerta başta olmak üzere tüm zabıta görevlilerinin günlerini kutlayan Başkan Kurdoğlu, zabıtanın önemli bir rol üstlendiğini ve toplum düzeninin korunmasında büyük sorumluluk taşıdığını belirtti.

Zabıta Haftası her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanmakta olup, belediyelerin kolluk kuvveti olarak görev yapan zabıta memurlarının önemli işlevlerini vurgulamak amacıyla düzenleniyor. Başkan Kurdoğlu'nun katıldığı etkinlikte, zabıta teşkilatının kuruluşunun 197. yıl dönümü de coşkuyla kutlandı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, ziyaret sırasında zabıta personeline teşekkür ederek, Arhavi'nin huzur ve düzeni için gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı minnettarlığını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —