Tarih: 24.08.2023 12:22

Başkan Pekmezci ve Başkan Yardımcısı Türkmenli, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün Yeni Atanan İbrahim Taşyapan'ı Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne yeni atanan İbrahim Taşyapan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Pekmezci ve Başkan Yardımcısı Türkmenli, Bayburt Belediyesi olarak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne atanan İbrahim Taşyapan'a başarılar dileyerek, yeni görevinde ülkenin ve vatandaşların hizmetine sunacağı katkılardan dolayı tebriklerini iletti.

Ziyaret sırasında Başkan Pekmezci, İbrahim Taşyapan ile bir süre görüşerek Bayburt'un nüfus ve vatandaşlık işlemleri konusundaki işbirliğini ve desteklerini vurguladı. Başkan Yardımcısı Türkmenli ise, Taşyapan'ın bu önemli görevdeki deneyimi ve vizyonunun Bayburt'a ve ülkeye fayda sağlayacağına inancını dile getirdi.

İbrahim Taşyapan, nazik ziyaretleri için Başkan Pekmezci ve Başkan Yardımcısı Türkmenli'ye teşekkür ederek, Bayburt Belediyesi'nin işbirliği ve desteğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Taşyapan, nüfus ve vatandaşlık hizmetlerinin daha da geliştirilmesi adına el birliğiyle çalışmaktan mutluluk duyacağını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —