Tarih: 21.10.2024 11:08

Başkan Vekili Gülay: "Amacımız Milletimize En İyi Hizmeti Sunmak"

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Düzköy 8. Olağan İlçe Kongresi, Düzköy Belediyesi Halı Saha Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede, İlçe Başkanı Necati Zafer yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Kongreye katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, yaptığı konuşmada, "Bugün burada milletimize hizmet etme amacıyla çıktığımız bu kutlu yolda bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bugüne kadar davamıza hizmet etmiş tüm dava arkadaşlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum," dedi.

Gülay, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Değerlerimize sahip çıkarak, geleceğe güvenle yürümeye devam edeceğiz. Amacımız, milletimize en iyi hizmeti sunmak ve toplumumuzu daha iyi bir geleceğe taşımaktır. Unutmayalım ki, birlikte çalıştığımız sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir engel yoktur. Hep birlikte daha nice başarılara imza atmak dileğiyle, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Kongrede ayrıca, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilata yönelik açıklamalarını içeren bir video kaydı katılımcılara izletildi.

Kongreye katılan diğer önemli isimler arasında AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Meryem Sürmen, Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Düzköy Belediye Başkanı Selim Çelenk yer aldı.

AK Parti Trabzon'daki kongre süreci, Sürmene kongresinin ardından Düzköy ile devam etmiş oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —