Tarih: 17.06.2024 17:43

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti Bayburt İl Teşkilatıyla Bayramlaştı

Facebook Twitter Linked-in

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti Bayburt İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Törende, Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş ve çok sayıda partili de yer aldı.

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine; Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, İl Başkanı Turgut Çalışkan, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akbaş, Arpalı Belediye Başkanı Nahit Binbir, Gökçedere Belediye Başkanı Mikdat Şeker ve diğer ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Mete Memiş, katılımcıların Kurban Bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Memiş, bayramlaşma töreninin, dostlukların ve dayanışmanın pekiştirilmesi için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

AK Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan ise yaptığı konuşmada, bayramlaşma törenine katılan herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Çalışkan, Bayburt'un gelişimi ve kalkınması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —