Tarih: 30.12.2023 15:31

BAYBURT BELEDİYE BAŞKANI PEKMEZCİ, MÜS-DER GENEL KURULUNDA

Facebook Twitter Linked-in

Osmanlı Devleti'nin son dönemlerinde Bayburt Kaymakamı Tunalı Hilmi Bey tarafından kurulan Bayburt Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti'nin, yüzyıl aradan sonra tekrar hayata geçirilmesinin Bayburt için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Belediye Başkanı Pekmezci, geçmişin milli ve manevi değerlerini geleceğe taşımanın önemine vurgu yaptı.

Başkan Pekmezci, genel kurulda yaptığı konuşmada, "MÜS-DER'in bir Bayburt patentiyle kurulması ve dünyanın dört bir tarafında mazlumlara yardım eli uzatması bizleri gururlandırıyor. Bugün burada, yapılan hayır işleri ve hizmetlerle ilgili güzel bilgiler aldık. MÜS-DER, Bayburt'un bir markası haline gelmiş ve dünya genelinde mazlumlarına yardım eli uzatmıştır. Bu hizmetleri yürüten Başkan Adil Kacır ve tüm yönetimi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Müs-Der Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devreden Adil Kacır ve yeni Başkan Zülküf Kocabey, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye Bayburt Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti Nizamnamesi'nin yer aldığı bir levha hediye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —