Tarih: 04.01.2024 14:34

Bayburt Belediyesi Bilek Güreşçileri Başkan Pekmezci'den Destek İstedi

Facebook Twitter Linked-in

Bayburt Belediyesi Bayburt Çelik Bilek Spor Kulübü antrenörü Cabir Çelik, Beden Eğitimi Öğretmeni Seyit Beytullah Ayaz ve kulüp sporcuları, Giresun'da düzenlenecek olan Kadınlar Bilek Güreşi Sampiyonası Bölge Müsabakaları öncesi Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye ziyarette bulundu.

Ziyarette, kulüp sporcuları Başkan Pekmezci'ye başarılar diledi. Başkan Pekmezci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sporcularımızı tebrik ediyorum. Bölge müsabakalarında başarılar diliyorum. Bizler de belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Başarılarınız için her türlü desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Kulüp antrenörü Cabir Çelik ise, "Bölge müsabakalarında iyi bir derece elde etmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci'nin desteğiyle müsabakalara hazırlanıyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.

Bayburt Belediyesi, ilçede sporun gelişmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, ilçedeki spor kulüplerine de destek sağlanıyor.

Bayburt Belediyesi Bayburt Çelik Bilek Spor Kulübü'ne sağlanan destek, bu desteklerin en son örneği oldu. Başkan Pekmezci, ilçede sporun gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, sporcuların başarılı olmaları için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —