Tarih: 10.09.2023 12:33

Bayburt Belediyesi Şehir Genelinde Sıcak Asfalt Çalışmalarını Hızlandırıyor

Facebook Twitter Linked-in

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolların bakım ve onarımına odaklanırken, aynı zamanda yeni yerleşim alanlarında da asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Şehrin çehresini değiştirecek projelerin yanı sıra rutin hizmetlerin de önemli bir öncelik olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, bu yılın iş sezonunun başlamasıyla birlikte yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini belirtti. Pekmezci, "Şehrimizin neresinde hizmete ihtiyaç duyuluyorsa, belirli bir program dahilinde oraya hizmetlerimizi götürüyoruz. Kış sezonu yaklaşsa da çalışma grafiğimizi yükseltmeye devam ediyoruz." dedi.

Belediye ekipleri şimdiye kadar yaklaşık 7000 ton asfalt uygulaması ve 3500 metrekare bazalt kaldırım yapımı gerçekleştirdi. Ancak bu rakamların tamamlanan işlerle birlikte daha da artacağı öngörülüyor.

Belediye Başkanı Pekmezci, "Vatandaşlarımız, şehrimizin altyapısının iyileştirilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğimize dair her zaman güvenebilirler." şeklinde konuştu.

Bayburt Belediyesi'nin sıcak asfalt çalışmaları ve altyapı iyileştirme projeleri, şehrin geleceğine yönelik umut vadeden adımlar olarak göze çarpıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —