Tarih: 31.05.2024 10:17

Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alındı

Facebook Twitter Linked-in

Aynı kararla, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda da çeşitli atamalar gerçekleştirildi. Hazine ve Maliye Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Bayram Mavi, Hanifi Pekdemir, Oğuzhan Uzuner, Pınar Bilgen ve Talha Koç atanırken, Hazine Başkontrolörlüğü görevine Meryem Koşar getirildi.

Yeterlilik sınavında başarı gösteren Emine Açıkgöz Engin, Hafize Mehtap İmamoğlu, Servan Kutlucan, Oğulcan Çolak, Didem Güçlü, Hüseyin Topal, Ferhat İçel, İnanç Kaplan, Yunus Ayan, Alperen Olgun, Melda Nur Nogay, Yavuz Selim Bayrakçı, Zeynep Tusun ve Ömer Faruk Kocamış ise Hazine Kontrolörlüklerine atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda da değişiklikler yapıldı. Mehmet Yavuz Ateş, Erdinç Yılmaz ve Mustafa Babur, bakanlıkta açık bulunan başmüfettişlik pozisyonlarına getirildi. Bunun yanında, Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu ile Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş görevlerinden alındı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda yapılan atamalarda ise Sezai Yücel, Yusuf Oğuz Dündar, Hasan Çağlayankaya, Onur Eminoğlu, Asuman Bora, Samet Doğan ve Fatih Diler, başmüfettişlik pozisyonlarına atandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda yapılan yeterlilik sınavında başarılı olan Yunus Emre Asil, Emre Akgün, Mustafa Mermer, Safa Alagöz, Harun Ünal, Esra Dursun ve Sefa Kaya, müfettiş yardımcılığı görevlerine getirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —