Tarih: 03.08.2023 10:51

Bayburt Lisesi'nde Asfaltlama ve Düzenleme Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

İl Milli Eğitim Müdürü Serdal Salık, okul bahçesinin asfaltlama ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Yeni eğitim dönemine yetişmesi için hummalı bir çaba harcanan asfaltlama ve düzenleme çalışmalarıyla ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürü Serdal Salık açıklamalarda bulundu. Salık, okulların 11 Eylül tarihinde açılacağına dikkat çekerek, çalışmaların aralıksız olarak sürdüğünü vurguladı. Yaz dönemi boyunca tüm eksiklikleri tamamlama hedefiyle hareket ettiklerini dile getiren Salık, öğrencilerin daha güvenli ve rahat bir ortamda eğitim alabilmeleri için gayret gösterdiklerini belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından paylaşılan 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi'ne göre, ilk ders zili 11 Eylül tarihinde çalacak. Bu nedenle, okulların açılacağı tarihe yetişmek için Bayburt Lisesi'ndeki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Okul bahçesinin asfaltlanması ve düzenlenmesi, öğrencilerin ders dışı zamanlarını daha keyifli ve aktif bir şekilde geçirebilmelerine olanak sağlayacak.

Ayrıca takvimde yer alan bilgilere göre, ilk ara tatil 13-17 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Okulun bu tarihe kadar tamamlanması, öğrencilere daha iyi koşullarda bir eğitim yılı başlangıcı sunmayı amaçlıyor.

Bayburt Lisesi yönetimi ve Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin güvenliği ve eğitim kalitesini artırmak adına yapılan bu çalışmaların önemini vurguluyor. Yeni eğitim döneminde, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda başarılı bir şekilde öğrenim görmeleri hedefleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —