Tarih: 08.10.2024 13:39

Bayburt Müftülüğü'nden Camiler ve Din Görevlileri Haftası'na Özel Kur'an Ziyafeti

Facebook Twitter Linked-in

Bayburt Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında tarihi Ulu Cami’de “Kur’an Ziyafeti” düzenledi. Programda, çeşitli camilerin imam hatip ve müezzin kayyımları Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirerek katılımcılara manevi bir şölen sundu.

Kur'an tilavetini gerçekleştirenler arasında Ketenci Camii İmam Hatibi Hacı Dursun Kelleci, Yakutiye Camii İmam Hatibi Enis Aslan, Ulu Cami İmam Hatibi Zülküf Kocabey, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi Faruk Şahin, Arpalı Leylekli Camii Müezzin Kayyımı Yunus Saymaz ve Gökçedere Merkez Camii Müezzin Kayyımı İrfan Dönmez yer aldı. Program, Bayburt İl Müftüsü Bayram Danacı’nın yaptığı dua ile son buldu.

Etkinliğin ardından Müftü Bayram Danacı, Bayburt Din Görevlileri Derneği’ni ziyaret ederek din görevlileri ile sohbet etti. Programa, Müftü Yardımcıları Abdullah Aksoy ve Nurettin Akgül, Aydıntepe İlçe Müftüsü Yakup Halil, Demirözü İlçe Müftüsü Adem Şeker, şube müdürleri Sadi Bayoğlu, Ömer Turan ve Hasan Ayyıldız ile çok sayıda din görevlisi katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —