Tarih: 25.05.2024 13:50

Bayburt Üniversitesi 2023-2024 Mezuniyet Töreni Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

Bayburt Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti. Törene Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'in yanı sıra, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, ve İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet gibi birçok önemli isim katıldı.

Başkan Memiş, mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Dereceyle mezun olan öğrencilere plaket ve başarı belgelerini ise Vali Eldivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, Rektör Türkmen, İl Emniyet Müdürü Uzun ve İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Övet takdim etti.

Tören, kep atma seremonisiyle sona erdi. Katılımcılar arasında İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Şahin, AK Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri de yer aldı.

Bayburt Belediyesi'nin de destekleriyle gerçekleşen bu anlamlı törende, mezun olan öğrenciler gelecekleri için umut dolu adımlar attılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —