Tarih: 26.08.2024 15:15

Bayburt Valisi Eldivan'dan Başarılı Öğrencilere Ödül ve Teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, 2023-2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim etti. Sayısal, sözel, eşit ağırlık ve yabancı dil alanlarında üstün başarı gösteren öğrenciler ile LGS'de yüksek başarı elde eden öğrenciler, Valilik binasında düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Törende konuşan Vali Eldivan, başarılı öğrencilere başarılarının devamını dileyerek, aileler ve öğretmenlere de teşekkür etti. Öğrencilerin, hem eğitim hayatlarında hem de mesleklerinde başarılı birer birey olarak memlekete ve ülkeye değerli hizmetlerde bulunacaklarına inandığını belirtti. "Çocuklarımızı vatana, millete hayırlı evlatlar olarak yetiştiren ve geleceğe hazırlayan ailelerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Çocuklarımızın bundan sonraki eğitim hayatlarında da çok başarılı olacaklarına inanıyorum. Hem mesleklerinde hem de hayatlarında başarılı birer fert olarak memleketimize ve ülkemize çok değerli hizmetler vereceklerine eminim" dedi.

Vali Eldivan, öğrencilerin başarılarının, eğitim sisteminin ve öğretmenlerin özverisinin bir sonucu olduğunu vurguladı ve tüm öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi.

Bayburt Valiliği tarafından düzenlenen bu anlamlı törende, öğrenciler ödüllerini gurur içinde kabul ederken, aileleri ve öğretmenleri de bu başarıları coşku ve gurur içinde izledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —