Tarih: 22.07.2024 09:58

Bayburt’ta Köylülerle Buluşma: Eldivan ve Özdemir’in Köy Turu

Facebook Twitter Linked-in

Vali Mustafa Eldivan ile Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Bayburt'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Eldivan ve Özdemir, beraberindeki heyet ile birlikte Taşçılar, Petekkaya, Aşağıçimağıl ve Ağören köylerini ziyaret etti.

Köy ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Eldivan ve Başkan Özdemir, köylülerle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen yetkililer, karşılaşılan sorunlara çözüm bulmak amacıyla notlar aldı.

Vali Mustafa Eldivan, gösterdikleri misafirperverlik için köy halkına teşekkür etti. “Köylerimizde vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlemek, bizler için büyük önem taşıyor. Misafirperverliğiniz için hepinize teşekkür ederiz,” dedi.

Başkan Abdullah Özdemir ise, köy ziyaretlerinin yerel yönetimlerin halka daha yakın olmasına olanak sağladığını belirtti. “Köylerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya gelmek, onların ihtiyaçlarını doğrudan dinlemek bizim için çok kıymetli. İş birliği içerisinde çalışarak tüm sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum,” diye konuştu.

Ziyaretler sırasında köylerin altyapı ve hizmet ihtiyaçları da yerinde incelenerek, gerekli çalışmaların yapılması için talimatlar verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —