Tarih: 15.10.2023 15:50

Bayburt'ta Mehmetçik ve Filistin için Dua Edildi

Facebook Twitter Linked-in

Mehmetçiklerin ve Filistin'de hayatını kaybeden masum sivillerin hatırlandığı bu anlamlı ibadet, işgalin son bulması ve barışın gelmesi için dua edilerek gerçekleştirildi.

Bayburt il genelindeki tüm camilerde toplanan cemaat, dualarını semaya yükselterek, Mehmetçiklerin zaferi ve Filistin'deki zulmün son bulması için Rablerine yalvardı. Bayburt İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, bu özel anın ev sahibi olarak Yakutiye Camisi'nde 'Mazlumlara Dua, Filistin'e Vefa, Sabah Namazı Buluşması'na katıldı.

Müftü Şahin, Filistin'de hayatını kaybeden masum siviller için yapılan dualarda duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. Şehit olan güvenlik kuvvetlerine Allah'tan rahmet dileyen ve görevleri başında olan askerlere ve polislere kolaylık temennilerinde bulunan Şahin, cemaate şu sözlerle seslendi: "Dualarımızı Rab'be yükseltiyoruz, Allah kabul eylesin. Askerlerimize ve polislerimize güç ve kuvvet diliyoruz, vatanımızı koruyan güvenlik güçlerimize dua etmeye devam edelim. Filistin'de mücadele eden sivillere ve Filistin halkına bol bol dua gönderelim."

Bu özel dua anı, Bayburt halkının duyarlılığını ve birlikte olma isteğini gösterirken, duaların barış ve adaletin sağlanması yönünde işaret ettiği bir umut ışığı oluşturdu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —