Tarih: 24.08.2023 11:15

Bayburt'ta Meydana Gelen Trafik Kazasında 11 Kişi Yaralandı, 1 Yaralı Ambulans Helikopterle Hastaneye Ulaştırıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kazada ağır yaralanan bir kişi ise ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi.

Olay, Bayburt-Erzurum kara yolu Kop Dağı Geçidi'nin Şehitlik mevkiinde meydana geldi. M.S. idaresindeki 25 LV ... plakalı otomobil ile N.B. yönetimindeki 06 BMM... plakalı otomobil, çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürücülerle birlikte toplam 9 kişi yaralandı.

Çevredekilerin hızla ihbarı üzerine, 112 Acil Sağlık ekipleri, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri seferber oldu. Ayrıca, durumu ağır olan bir yaralının hızla hastaneye yetiştirilmesi için ambulans helikopter de olay yerine sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Bayburt Devlet Hastanesi'ne ve Erzurum'daki diğer hastanelere kaldırıldı. Durumu ciddiyetini koruyan ağır yaralılardan biri, ambulans helikopterle Erzurum'daki bir hastaneye nakledildi.

Kaza nedeniyle bölgede trafik akışı geçici olarak aksarken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın meydana geldiği bölgede bulunan güvenlik kameralarının görüntüleri incelenerek, kaza anının net şekilde ortaya çıkarılması amaçlanıyor.

Trafik güvenliği ve sürücülerin dikkatli olması yönünde yetkililer tarafından uyarılar yapılırken, yaralıların sağlık durumlarının yakından takip edildiği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —