Tarih: 20.09.2023 12:18

Bayburt'ta Minibüs ve Traktör Çarpıştı: 1 Ağır Yaralı

Facebook Twitter Linked-in

Kaza, sabah saat 05.30 sıralarında Bayburt Organize Sanayi Kavşağı'nda gerçekleşti. Minibüsün direksiyonunda bulunan A. Y., 01 AGJ 478 plakalı araçla Trabzon istikametine seyir halindeyken, aynı istikamette hareket eden D.K. tarafından kullanılan 69 AD 209 plakalı traktöre yakın mesafede çarptı. Kazada minibüs içerisinde bulunan A.Y. ve R.Y. yaralandı.

Olayın hemen ardından durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi ve sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. İtfaiye ekipleri tarafından minibüs içinde sıkışan sürücü kurtarıldı. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerini olay yerinde gerçekleştirerek yaralıları Bayburt Devlet Hastanesi'ne sevk etti, burada tedavi altına alındılar.

Kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Güvenlik güçleri, kazanın nedenlerini ve sorumlularını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Yaralıların sağlık durumları ise hastanedeki tedavileri devam ederken yakından takip ediliyor. Kamuoyuna, gelişmelerle ilgili bilgi verilmeye devam edecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —