Tarih: 09.08.2024 10:17

Bayburt'ta Yaz Kur’an Kursları İçin "Dini Bilgiler Yarışması" Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Bayburt İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Dini Bilgiler Yarışması", yaz Kur’an kurslarına katılan öğrenciler arasında büyük bir heyecan yarattı. Yarışma, Bayburt İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edildi ve toplamda 325 öğrenci iki farklı kategoride yarıştı.

Yarışmaya 13 yaş altı ve 13 yaş üstü olmak üzere iki ayrı kategoride katılım sağlandı. İl Müftüsü Bayram Danacı, yarışma sınavı öncesinde öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek başarılar diledi.

Yarışma öncesinde Diyanet Haber’e açıklamalarda bulunan Müftü Bayram Danacı, "Bu yıl da yaz Kur’an kurslarımızın sonuna yaklaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere hem Kur’an-ı Kerim hem de temel dini bilgiler dersleri verildi. Sosyal ve kültürel etkinlikler de yapıldı. Yaz Kur’an kurslarının sonuna yaklaşırken, böyle güzel bir etkinlikle öğrencilerimize farklı bir heyecan yaşatmak istedik. Bu süreçte emeği geçen başta din görevlilerimiz olmak üzere velilerimize ve büyük bir heyecanla camilerimizi dolduran öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bayburt İl Müftülüğü'nün düzenlediği bu etkinlik, öğrencilerin dini bilgiler konusundaki bilgilerini test etmek ve onları teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Yarışma, katılımcılara hem bilgi hem de motivasyon kazandırmayı hedefledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —