Tarih: 09.03.2024 12:55

Bayburt'ta Ziraat Katılım Şubesi Hizmete Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Törene Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, BDDK Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, banka yetkilileri ve vatandaşlar da iştirak etti.

Yapılan duanın ardından gerçekleştirilen açılış, protokol üyeleri tarafından birlikte gerçekleştirildi. Bayburt Belediye Başkanı Pekmezci, açılış konuşmasında, "Ziraat Katılım'ın Bayburt'ta hizmete açtığı yeni şube, ilimizin ekonomik dinamiklerine güç katacak. Yatırımların artması ve finansman imkanlarının çeşitlenmesi açısından bu tür hizmetlerin önemi büyük. Bayburtlu vatandaşlarımızın da bu yeni finansal olanaktan en iyi şekilde faydalanacağına inanıyorum" dedi.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ise açılışta yaptığı konuşmada, "Ziraat Katılım'ın Bayburt'a olan bu güveni ve yatırımı, ilimizin büyümesine önemli bir katkı sağlayacak. Finansal hizmetlerin yaygınlaşması, bireylerin ve işletmelerin ekonomik potansiyelini artırır. Bu vesileyle, Ziraat Katılım'a teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —