Tarih: 11.07.2024 22:33

BAYDAŞ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

3 Temmuz da Ardeşen ilçesinde silahlı çatışmada hayatını kaybeden eski Tunca Belde başkanı Ahmet Naci Aytemiz in ailesini ziyaret eden vali Baydaş daha sonra OSB yönetim kurulu ile bir araya geldi.

3 Temmuz tarihinde Ardeşen ilçesi merkezde markette tartışmanın ardından market dışında başlayan silahlı çatışma sonucu hayatını kaybeden Eski Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz in Ardeşen ilçesinde evini ziyaret eden Rize Valisi İhsan Selim Baydaş a Kaymakam Ferhat Altay, Alay Komutanı Albay Ali Güngör, Emniyet Müdürü Murat Türesin ve il müftüsü Naci Çakmakçı eşlik etti.

Çatışmada hayatını kaybeden eski Tunca Belediye Başkanı Naci Aytemiz in ailesine baş sağlığı dileyen Vali Baydaş bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Rize Valisi Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıya Kalkandere Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete, Organize sanayi bölgesi müdürü Hasan Günal, OSB Yönetim kurulu üyesi Sabit Karafızlı ve OSB Avukatı Reşat Dinçer Sümer katıldı.

Toplantıda Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalar, OSM nin gelişimine yönelik devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —