Tarih: 28.06.2023 09:41

Bayramlar dayanışmayı güçlendirir

Facebook Twitter Linked-in

Kaşıkçı Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, bayramların birlik ve beraberliği güçlendirdiğine değinerek, “Bayramlar, hakça paylaşmayı, kardeşçe yaşamayı, büyükleri hatırlamayı, küçükleri sevmeyi, birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirmeyi, hoşgörü ve anlayışı yükseltmeyi en güzel anlatan özel günlerdir. Kurban Bayramı vesilesiyle, medeniyetimizde önemli bir yeri olan toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin ve paylaşmanın bir kez daha hatırlanması ve güçlendirilmesini temenni ediyorum.” dedi.

Depremzedeleri unutmayan Kaşıkçı, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bu bayramı da Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde kaybettiğimiz kardeşlerimizin yasını yüreklerimizde tutarak buruk bir şekilde idrak ediyorum. Depremden etkilenen kardeşlerimiz başta olmak üzere, muhtaç, çocuk, kimsesiz, yoksul, yaşlı, gazi ve şehit ailelerimiz ile bayramı buruk bir şekilde geçirenlerin unutulmamasını temenni ediyorum. HAK-İŞ olarak, biz ‘Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız’ diyoruz. Deprem bölgesindeki kardeşlerimizi unutmuyor, bütün gücümüzle ve sendikalarımızla birlikte depremzede kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.

Bütün İslam Aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimizle kutluyor, sağlık, barış, huzur ve kardeşlik içerisinde nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum.'

HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —