Tarih: 25.04.2023 10:32

BBP Rize Milletvekili adayları Derepazarı'nda

Facebook Twitter Linked-in

BBP Rize Milletvekili 1. sıra adayı Ensar Özçelik ve 3. sıra adayı Aydın Dereci, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Özçelik, son ziyaretini Derepazarı ilçesinde gerçekleştirdi.

Ziyaretinde Özçelik'e, Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Derepazarı Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Erdoğan, BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karalı, BBP Derepazarı İlçe Başkanı Murat Yıldız ve parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Derepazarı ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Özçelik, gençlerin ve vatandaşların taleplerini dinleyerek not aldı. Her kesimden ve her yaştan vatandaşla bir araya gelmek istediklerini ifade eden Özçelik, 'Rize'den 1 milletvekili çıkarmak istiyoruz. Rize'nin mecliste nasıl temsil edileceğini herkese göstermek istiyoruz' dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin'i makamında ziyaret eden Özçelik, daha sonra Kaymakamlık ve polis merkezini de ziyaret etti. Vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür eden Özçelik, seçimlerde Büyük Birlik Partisi olarak başarılı olmak için çok çalışacaklarını belirtti.

BBP Rize Milletvekili adayları, seçim çalışmalarına devam ederken, vatandaşların taleplerini dikkate alarak, sorunlara çözüm bulmaya devam edeceklerini ifade etti.

HABER: HÜSEYİN ALBAYRAK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —