Tarih: 24.05.2023 16:50

Bebekler İçin En İyi 12 Pişik Kremi!

Facebook Twitter Linked-in

Sudocrem Bebek Bakım Kremi

Sudocrem Bebek Bakım Kremi pişik, güneş yanığı, kızarıklık, tahriş vb. durumlar için etkili çözümler sağlıyor. Ben de bebeğim için bu kremi kullanıyorum. Bez değişiminde pişik ve kızarıklık gördüğümde uyguluyorum. Sonraki bez değişimine kadar pişik büyük ölçüde geçiyor ve bebekleri rahatlatıyor. Ön plana çıkan özellikleri şöyle:

Bepanthol Baby Pişik Önleyici Merhem

Bepanthol Baby Pişik Önleyici Merhem annelerin en fazla tercih ettiği kremler arasında bulunuyor. Ben de Sudocrem ile dönüşümlü olarak bu ürünü kullanıyorum. Pişik oluşumunu engelliyor ve küçük kızarıklıkları gideriyor.

Mustela Vitamin Barrier Cream 1 2 3 Pişik Kremi

%98 doğal içeriği ile annelerin en sevdiği pişik kremleri arasında Mustela bulunuyor. Temiz ve doğal içeriği sayesinde hassas ciltlere uygun. Sağladığı üç etki ile bebeklere ve ebeveynlere tam rahatlık sağlar.

Desitin Ekstra Koruma Pişik Önleyici Krem

Desitin Ekstra Koruma Pişik Önleyici Krem en hızlı sonuç veren pişik kremleri arasında yer alıyor. Ben birkaç kez bu ürünü kullandım ve hızlı bir sonuç aldığımı söyleyebilirim. Yoğun kıvamı ile uzun süre kullanılabiliyor.

Penaten Bebek Pişik Kremi

Doğal yün yağı, çinko oksit ve panthenol içeren Penaten, ince yapısı ile kullanıcıları memnun ediyor. Tüm vücut tipleri için uygun olan krem kadınlar tarafından da kullanılıyor. Temiz ve pürüzsüz bir cilt için kullanan birçok kadının olduğunu söyleyebilirim. Kremin ön plana çıkan özellikleri aşağıda:

Burts Bees Bebek Pişik Önleyici Krem

Bebeğiniz için doğal pişik kremi arıyorsanız Burts Bees’i tercih edebilirsiniz. Fiyatı piyasa ortalamasının üstünde olsa da ağır geçen pişiklerde bile son derece etkili. İçeriğinde sadece lavanta yağı, aynısefa, papatya, E vitamini, lavanta özleri, çinko oksit ve balmumu bulunuyor.

Bübchen Pişik Kremi

Alman markası Bübchen en etkili pişik kremleri ile biliniyor. Bu ürünü de bebeğiniz 3 aylık olduğunda kullanmaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda yetişkinler için pişik kremi arayışındaysanız yine bu krem oldukça faydalıdır.

Sebamed Baby pH 5.5 Pişik Önleyici Krem

Koruyucu yağlı formülü ve pH 5.5 değeri ile bebeğinizin hassas cildini korur ve bakım yapar. Pişik oluşmadan önce bu kremi uygulayabilirsiniz. Bu sayede bebeğinizin pişik oluşumunu büyük oranda engelleyebilirsiniz.

Oksizinc Pomat %40 Cinko Asit

%40 oranında çinko içeren Oksizinc Pomat, bu özelliği sayesinde piyasanın en iyi pişik kremleri arasında bulunuyor. Aynı zamanda doğal pişik kremi arayanlar da bu ürünü tercih edebilir.

Incia Bebek Pişik Önleyici Krem Jel

Pişik önleyici kremler arasında doğal içeriğiyle dikkat çeken ürünlerden biri. İçeriğinde aynısefa yağı, balmumu, shea yağı, susam yağı, Hindistan cevizi yağı, kantaron yağı vb. bitkisel özler bulunuyor.

Nivea Baby Krem Pişik Önleyici

Nivea Baby Krem Pişik Önleyici hassas ciltler ve bebekler için özenle geliştirilen formülü ile ön plana çıkıyor. %20 oranında çinko oksit içeriyor ve ciltle bez arasında koruyucu bir bariyer görevi görüyor.

Badger Bebek Bezi Kremi (Pişik Önlemeye Yardımcı)

Temiz içeriği ve formülü ile doğal pişik kremi arayan ebeveynler için en iyilerden biri. Piyasa ortalamasına göre fiyatı yüksek ancak az bir miktarı bez bölgesi için yeterli oluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —