Belhanda'dan Galatasaray tribününde transfer açıklaması

Adana Demirspor ile sözleşmesini fesheden Younes Belhanda, Galatasaray'ın Konyaspor'u 3-0 yendiği maçı tribünden izleyerek transfer iddiaları hakkında konuştu.

Belhanda

Galatasaray'ın eski oyuncusu Younes Belhanda, Adana Demirspor ile sözleşmesini feshettikten sonra Galatasaray - Konyaspor maçını tribünden takip etti. Ajansspor'a açıklamalarda bulunan Belhanda, transfer iddialarıyla ilgili sorulara, "Henüz bir takımla anlaşmadım. Hakkımda hayırlısı olsun. Galatasaray maçına bir futbolsever olarak geldim." yanıtını verdi.

OKAN BURUK'UN BELHANDA AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında Belhanda'nın transferiyle ilgili sorulara net bir yanıt verdi. Buruk, "Belhanda ile ilgili bir düşüncemiz olmadı. Başka bir ülkeden takımla anlaştığını duyduk. Onun için hayırlısı olsun. Ana hedefimiz maçları kazanmak. Transfer önümüzdeki günlerde netleşecektir." ifadelerini kullandı.


FATİH TERİM'İN ÖNCEKİ AÇIKLAMALARI

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray eski teknik direktörü Fatih Terim, Belhanda'nın transferi hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Belhanda çok önemli, kıymetli oyunculardan bir tanesi. Ben seçimini yaptı diye biliyorum. Büyük ihtimalle Katar'a gidiyor diye biliyorum."

TRANSFER SÜRECİ NE ZAMAN NETLEŞECEK?

Belhanda'nın geleceği hala belirsizliğini korurken, futbolseverler transfer sürecini ve oyuncunun yeni adresini merakla bekliyor. Transferle ilgili gelişmeleri takip etmek için haberimizi takip edebilirsiniz.

BELHANDA'NIN TRİBÜNDEN MAÇ İZLEMESİ SORU İŞARETLERİ YARATTI

Younes Belhanda'nın tribünden maç izleyerek transferle ilgili açıklamaları, Galatasaray taraftarlarını ve futbolseverleri heyecanlandırdı. Belhanda'nın geleceğiyle ilgili yeni gelişmeler için haberimizi takip edebilirsiniz.


1

Rize'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 44 kişi yakalandı

2

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Başarılı Görev Takibi ve Özverili Çalışmalarıyla Öne Çıkan Personeline Teşekkür Etti

3

Dünya şampiyonları alkışlarla karşılandı

4

Trabzonlu Berfin Kara, Ankara'da Gerçekleşen Eskrim U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye İkincisi Oldu

5

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Belediye Başkanı Bilgehan Erdem'i Ziyaret Etti