meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Beşiktaş yeni Atiba'sını buldu!

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş transferde elini çabuk tutmayı hedefliyor. Siyah beyazlı ekip Rus orta saha Daler Kuzyaev için kulübü Zenit'e resmi teklif yaptı.

Beşiktaş yeni Atiba

Bu sezon Süper Lig'i 3 sırada tamamlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Geçtiğimiz sezon Valerien Ismael döneminde istediği performansı gösteremeyen BeşiktaşŞenol Güneş döneminde uçuşa geçti. Kurt Hoca gelecek sezonun planlasını ve istediği tansferleri yönetimin masasına koydu. 

YENİ ORTA SAHA RUSYA'DAN

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda ilerleyen yönetim, Rus futbolcu Daler Kuzyaev için harekete geçti. Siyah beyazlı ekip Rus orta saha Daler Kuzyaev için kulübü Zenit'e resmi teklif yaptı. Bu sezon Zenit formasıyla 35 maça çıkan 30 yaşındaki deneyiml isim 5 gol atarken 7 de asist yaptı.

BONSERVİS DERDİ YOK

Rusya Milli Takımı'nın da formasını giyen tecrübeli futbolcuya 2+1 yıllık sözleşme karşılığında senelik 1.8 ile 2.2 milyon euro arasında bir rakam teklif etmeyi düşünüyor. Ayrıca Beşiktaş yönetimi, Kuzyaev'e imza parası olarak da 2.5 milyon euro ücret önermeyi planlıyor.


1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor